Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/forsrgse/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/forsrgse/public_html/wp-settings.php on line 535

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/forsrgse/public_html/wp-settings.php on line 542

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/forsrgse/public_html/wp-settings.php on line 578

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/forsrgse/public_html/wp-settings.php on line 18
God jul | forssmanthullberg

God jul

2008 December 23
tags: ,
by admin

I morgon är det julafton, sedan är det juldag och då blir allt lugnt och skönt.

Jag vill gärna tipsa om några speciella utmaningar i jultid. Och om någon någongång hör mig säga att julklappar, dom handlar man dagen innan julafton, så snälla påminn mig om den här bloggposten så kanske jag sansar mig nästa år.

En fysisk utmaning, ett riktigt kraftprov men helt utan någon som helst glamourfaktor eller julkänsla var att bära hem en garagedomkraft från Gallerian till Kungsholmen. Domkraften ska kunna lyfta två ton och det förstår jag för den vägde typ ett ton. Och som grädden på moset är det inte så svårt att föreställa sig mottagarens reaktion när paketet öppnas. Tindrande ögon, eller hur.

Dagens nästa utmaning var att köpa mobil till Hedda, och när jag äntligen tog mig samman för köp så var modellen slut. Körde terrierstrategi, dvs vägrade släppa taget om försäljaren som till slut sålde mig skyltexet med en liten lapp till som säger att jag får byta mot en ny den 5 januari. Det kallar jag för psykologi.

Den sista utmaningen, att gömma julklapparna så att inte nyfikna ögon ser dem före julafton, har jag löst galant. De ligger i bilen, bakom en tjugofemkilos fodersäck, med domkraften ovanpå. Risken finns att de blir kvar där till nästa jul.

God jul!

2 Responses leave one →
  1. 2008 December 23

    Då är det bara att hoppas att de inte är lika flitiga läsare av forrssmanthullberg som jag är…

    God jul o gott nytt år!!!!!

  2. 2009 January 29

    Jag har nyss hittat din blogg. Hoppas att det går bra för dig.

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS